Purity C

Purity C500 Finest

Filtër special për pije të freskëta në rajonet ku uji është shumë i butë. Ky filtër uji shmangë klorin, metalet e rënda, dhe grimcat e imëta nga uji. Në 10 KH, filtron 3414 L, për çka i preferohet konsumatorëve të madhësisë së mesme (e.g. deri 1 kg të konsumit të kafesë për një ditë).

 

2019 Tabela e Kapaciteteve

SKU: 1008830 Categories: , , , , ,

Informacion shtese

Weight 5 kg
Përmasat 149 × 149 × 554 cm
Bëj

Qëllimi i përdorimit

,

Konsumi i kafesë

[cf7-form cf7key="povprasevanje_en"]

Purity C500 Finest

[cf7-form cf7key="povprasevanje_sl"]