Brita

Purity 1200 Quell ST Sistem Komplet–me MDU

Madhësia e mbrojtësit: C450 / C600 / C1200

Kapaciteti  prej: 4,217 – 13,187 litër*

Me ekran elektronik

Shenja: DARK BLUE (blu e errët )

.Purity Quell ST me tri madhësi të ndryshëme të filtrit siguron shmangjen e përbërsave të cilët shkakëtojnë krijimin e gurëzive si dhe paraqitjen e shijeve dhe aromave të padëshëruara. Ofron kualitet optimal të produktit dhe jetë të gjatë shërbimi.

Përparësit kryesore dhe diferencimet:

  • Elementet, si që është klori, të cilët mund të e çrregullojnë shijen dhe aromën janë zvogëluar për shkakë të përmirësimit të shijes.
  • Sedimentet e gurëzive si dhe prishjet e aparateve lidhur me ato janë zvogëluar , si dhe poashtu edhe riparimet shtesë dhe shpenzimet
  • Për punën e pa ndërprerë të pajisjeve rrjedhëse.
  • Çdoherë vendim i drejtë nëse është e nevojëshme shkallë e lartë e rrjedhjes (deri 500 l/h me humbje të shtypjes prej një bari)

Posaçërishte dizajnuar për përdorim në hotelieri, restorante moderne dhe sektorët e aparateve, për instant kafe dhe aparatet për ekspres.

 

Zavendësim i lehtë dhe praktikë i mbrojtësit: Sistem i mbylljes së shpejt.

Matje elektronike dhe njësi ekrani me ACS teknologji rezistuese.

Ofertë gjithpërfshirëse e pajisjeve shtesë

Përdorim vertikal dhe horizontal

Është e mundur edhe operacione për pajisjet për zbutjen e ujit

 

2019 Tabela e Kapaciteteve

Informacion shtese

Weight 135 kg
Bëj

Familja e filtrave

Qëllimi i përdorimit

,

Konsumi i kafesë

Numri i tabelave

Nad 10 pladnjev

[cf7-form cf7key="povprasevanje_en"]

 


Notice: post was called incorrectly. Product properties should not be accessed directly. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/ascend_premium/woocommerce/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/ascend_premium/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_after_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_output_product_data_tabs, wc_get_template, include('/plugins/woocommerce/templates/single-product/tabs/tabs.php'), product_enquiry_tab_form, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.0.) in /home/fisti/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Purity 1200 Quell ST Sistem Komplet–me MDU

[cf7-form cf7key="povprasevanje_sl"]