Makina kafeje me rezervuar uji

Purity C 1100 Steam

Filtër special përdoret vetëmse për furrat konvencionale. Ky filtër shmangë nga uji gurëzit e ujit, klorin, metalet e rëndadhe grimcat e imëta. Në 10 KH, filtëri 7907 L, preferohet për aparate me avull dhe furra të madhësisë së mesme.

 

2019 Tabela e Kapaciteteve

 

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: 1023328 Category:

Informacion shtese

Weight 8 kg
Përmasat 184 × 184 × 548 cm
Bëj

Familja e filtrave

Numri i tabelave

6 deri në 10 pllaka

Qëllimi i përdorimit

[cf7-form cf7key="povprasevanje_en"]


Notice: post was called incorrectly. Product properties should not be accessed directly. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/ascend_premium/woocommerce/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/ascend_premium/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_after_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_output_product_data_tabs, wc_get_template, include('/plugins/woocommerce/templates/single-product/tabs/tabs.php'), product_enquiry_tab_form, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.0.) in /home/fisti/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Purity C 1100 Steam

[cf7-form cf7key="povprasevanje_sl"]