Brita

Purity C1000 AC

Filtër special për pije të freskëta në rajonet ku uji është shumë i butë. Ky filtër uji shmangë klorin, metalet e rënda, dhe grimcat e imëta nga uji. Filtëri 10000 L përdoret për pije të freskëta të gazuara, për kafe në avull  dhe në rajonet ku uji është shumë i butë dhe për përgagitjen e ujit të pishëm në kuzhinë nga se me bllokun e karbonit e përpunon ujin, ndërsa në ujë lëshon mineralet të cilat janë të dobishëme për organizmin njerëzor.

 

  • Nuk e largon gurin nga uji !

 

SKU: 1002063 Category:

Informacion shtese

Weight 4 kg
Përmasat 106 × 106 × 229 cm
Bëj

Qëllimi i përdorimit

Familja e filtrave

[cf7-form cf7key="povprasevanje_en"]


Notice: post was called incorrectly. Product properties should not be accessed directly. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/ascend_premium/woocommerce/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/ascend_premium/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_after_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_output_product_data_tabs, wc_get_template, include('/plugins/woocommerce/templates/single-product/tabs/tabs.php'), product_enquiry_tab_form, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.0.) in /home/fisti/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Purity C1000 AC

[cf7-form cf7key="povprasevanje_sl"]