Brita

Purity C1100 Quell ST

I shkëlqyer për  kafe dhe ekspres aparate, për pije të nxehta e të freskëta dhe për furra  konvencionale të madhësisë së mesme. Ky  filtër nga uji e largongurin, klorin, metalet e rënda dhe grimcat e imëta. Për shkaktë  bajpasit unik ju mundësohet që të përgaditëni vazhdimisht ujë të pijshëm kualitativ, pavarësisht nga regjioni dhe kualiteti i tij i ujit. Në 10 KH, dhe  bajpasin në 40%, filtron 11500 L, për çka i preferohet konsumatorëve të mëdhenjë  (e.g. prej  2 kg < të konsumit të kafesë për një ditë).

 

2019 Tabela e Kapaciteteve

 

Informacion shtese

Weight 81 kg
Përmasat 184 × 184 × 553 cm
Bëj

Familja e filtrave

Qëllimi i përdorimit

, ,

Konsumi i kafesë

[cf7-form cf7key="povprasevanje_en"]

Purity C1100 Quell ST

[cf7-form cf7key="povprasevanje_sl"]