Brita

Purity C150 Finest

Filtër special i cili përdoret vetëmse për përgaditjen e  kafesë (aparatet  dhe pajisjet ekspres). Ky filtër nga uji e largon gurin, klorin, metalet e rënda dhe grimcat e imëta. Në 10 KH, filtron  1500 L, për çka i preferohet  shumicës së konsumatorëve  (e.g prej ½ kg<% kafesë).

 

2019 Tabela e Kapaciteteve

Informacion shtese

Bëj

Familja e filtrave

Qëllimi i përdorimit

,

Konsumi i kafesë

[cf7-form cf7key="povprasevanje_en"]

" maxwidth="600"]

Purity C150 Finest

[cf7-form cf7key="povprasevanje_sl"]