Brita

Purity C25 Quell ST

I shkëlqyer për  kafe dhe ekspres aparate, për pije të nxehta e të freskëta. Ky  filtëre largongurin nga uji, klorin, metalet e rënda dhe grimcat e imëta. Për shkakë të bajpasit unik ju mundësohet që të përgaditëni vazhdimisht ujë të pijshëm kualitativ, pavarësisht nga regjioni dhe kualiteti i tij i ujit. Në 10 KH, dhe  bajpasin në 40%, filtron 352 L, për çka i preferohet konsumatërëve shumë të vegjël.

 

2019 Tabela e Kapaciteteve

Informacion shtese

Weight 75 kg
Përmasat 108 × 117 × 216 cm
Bëj

Familja e filtrave

Qëllimi i përdorimit

, ,

Konsumi i kafesë

[cf7-form cf7key="povprasevanje_en"]

Purity C25 Quell ST

[cf7-form cf7key="povprasevanje_sl"]