Brita

Purity C300 Quell ST

I shkëlqyer për  kafe dhe ekspres aparate, për pije të nxehta e të freskëta dhe për furra  konvencionale shumë të vogëla. Ky  filtër e largongurin nga uji, klorin, metalet e rënda dhe grimcat e imëta. Për shkakë të  bajpasit unik ju mundësohet që të përgaditëni vazhdimisht ujë të pijshëm kualitativ, pavarësisht nga regjioni dhe kualiteti i tij i ujit. Në 10 KH, dhe bajpasin në 40%, filtron 4000 L, për çka i preferohet konsumatërëve me madhësi mesatare (e.g. prej  ½  kg deri 1 kg  të konsumit të kafesë për një ditë).

 

2019 Tabela e Kapaciteteve

Informacion shtese

Weight 29 kg
Përmasat 119 × 125 × 464 cm
Bëj

Familja e filtrave

Qëllimi i përdorimit

, ,

Konsumi i kafesë

Numri i tabelave

3 deri në 6 pllaka

[cf7-form cf7key="povprasevanje_en"]

Purity C300 Quell ST

[cf7-form cf7key="povprasevanje_sl"]