Makina kafeje me rezervuar uji

Purity C500 Quell ST

I shkëlqyer për kafe dhe ekspres aparate, për pije të nxehta e të freskëta dhe për furra shumë të vogla konvencionale. Ky filtër e largongurin nga uji, klorin, metalet e rënda dhe grimcat e imëta. Për shkakë të  bajpasit unik ju mundësohet që të përgaditëni vazhdimisht ujë të pijshëm kualitativ, pavarësisht nga regjioni dhe kualiteti i tij i ujit. Në 10 KH, dhe  bajpasin në 40%, filtron 6800 L, për çka i preferohet konsumatorëve më të mëdhenjë (e.g. prej 1 deri në  2 kg të konsumit të kafesë për një ditë).

 

2019 Tabela e Kapaciteteve

SKU: 1002045 Category:

Informacion shtese

Përmasat 149 × 149 × 553 cm
Bëj

Familja e filtrave

Qëllimi i përdorimit

, , ,

Konsumi i kafesë

Numri i tabelave

3 deri në 6 pllaka

[cf7-form cf7key="povprasevanje_en"]

Purity C500 Quell ST

[cf7-form cf7key="povprasevanje_sl"]