Brita

Purity C500 Steam

Filtër special i cili përdoret vetëmse për furra konvencionale. Filtëri e largon gurin nga uji, klorin, metalet e rënda, dhe grimcat e imëta. Në 10 KH, filtron 4675 L, për çka preferohet për aparate të vogla me avull dhe furra.

 

2019 Tabela e Kapaciteteve

SKU: 1023320 Categories: , ,

Informacion shtese

Weight 5 kg
Përmasat 144 × 144 × 548 cm
Bëj

Familja e filtrave

Numri i tabelave

3 deri në 6 pllaka

Qëllimi i përdorimit

[cf7-form cf7key="povprasevanje_en"]

Purity C500 Steam

[cf7-form cf7key="povprasevanje_sl"]