Brita

Mikser i rrjedhjes 100-700 / 3.4″

Mikseri i ri i rrjedhjes BRITA modul shtesë siguron qartësi dhe lehtësi më të madhe të  operatorit me BRITA  mbushje filtër (mbrojtës). Kur është i programuar kapaciteti adekuat i filtërit, BRITA mikseri rrjedhës përllogarit kapacitetin e mbetur të filtërit të juaj të mbushjes (mbrojtësit) ashtu që  regjistron sasinë e rrjedhjes së ujit dhe tregon aty ku mundet lehtë të lexohet. Mikseri i rrjedhjes është modul shtesë ideal për sitemet BRITA të filtrave me mbrojtës. Memorizimi i 5 mbrojtësve të fundit me periudhat e përdorimit dhe sasinë e rrjedhjes. Në ekran tregon paralajmërimet dhe konsumin e baterisë.memorja mbetet e ruajtur edhe atëhere kur ndërrohet bateria.

SKU: 298905 Categories: , ,

Informacion shtese

Weight 33 kg
Përmasat 150 × 150 × 230 cm
Bëj

Familja e filtrave

,

Qëllimi i përdorimit

, , ,

Numri i tabelave

1 do 3 pladnje, 3 deri në 6 pllaka, 6 deri në 10 pllaka

[cf7-form cf7key="povprasevanje_en"]

Mikser i rrjedhjes 100-700 / 3.4"

[cf7-form cf7key="povprasevanje_sl"]