Brita

Purity Quell ST 450 pa MDU

Madhësia e mbrojtësit: C450 / C600 / C1200

Kapaciteti prej : 4,217 – 13,187 litër*

Pa ekran elektronik 

Oznaka: DARK BLUE (e kaltërt e errët)

Purity Quell ST me tri filtra të madhësive të ndryshëme siguron largimin e përbërsave të cilët shkaktojnë krijimin e gurëzive si dhe paraqitjen e shijës dhe aromës së pakëndëshme. Ofron kualitet optimal të produktit dhe jetë të  gjatë shërbimi.

Përparësit kryesore:

  • Elementet, si që janë klori, të cilët mundë ta dëmtojnë shijen dhe aromën janë zvogëluar shkaku i përmirësimit të shijes.
  • Shtresat e gurëzive dhe prishjet e aparateve janë të lidhura me ate janë zvogëluar, si dhe riparimet shtesë dhe shpenzimet.
  • Për punë të pandërprerë të pajisjeve rrjedhëse .
  • Çdoherë vendim i drejtë po qe se është e nevojëshme shkallë e lartë e rrjedhës (deri 500 l/h sa me humjen e presionit prej një bari)

Enkas e  dizajnuar për përdorim në hotelieri, restorante elegante dhe sektorët e aparateve për instant kafe dhe ekspres aparate.

Ndërrim i lehtë dhe praktik i mbrojtësit: Sistem i mbylljes së shpejt.

Matje elektronike dhe ekran i njësis me  ACS teknologji të rezistencës .

Ofertë gjithpërfshirëse e pajisjeve shtesë.

Përdorim vertikaldhe  horizontal

Është e mundëshme edhe operacione për pajisjet për zbutjen e ujit.

 

2019 Tabela e Kapaciteteve

Informacion shtese

Weight 98 kg
Bëj

Familja e filtrave

Qëllimi i përdorimit

, ,

Numri i tabelave

3 deri në 6 pllaka

[cf7-form cf7key="povprasevanje_en"]


Notice: post was called incorrectly. Product properties should not be accessed directly. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/ascend_premium/woocommerce/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/ascend_premium/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_after_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_output_product_data_tabs, wc_get_template, include('/plugins/woocommerce/templates/single-product/tabs/tabs.php'), product_enquiry_tab_form, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.0.) in /home/fisti/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Purity Quell ST 450 pa MDU

[cf7-form cf7key="povprasevanje_sl"]