Brita

Purity Quell ST mbushje (mbrojtës)

Madhësia e mbrojtësit :C450 / C600 / C1200

Kapaciteti prej: 4,217 – 13,187 litara*

 

Shenja: DARK BLUE (blu e errët )

Purity Quell ST me  tri madhësi të ndryshëme të filtrit siguron shmangjen e përbërsave të cilët shkakëtojnë krijimin e gurëzive si dhe paraqitjen e shijeve dhe aromave të padëshëruara. Ofron kualitet optimal të produktit dhe jetë të gjatë shërbimi.

Përparësit kryesore dhe diferencimet:

  • Elementet, si që është klori, të cilët mund të çrregullojnë shijen dhe aromën janë zvogëluar për shkakë të përmirësimit të shijes.
  • Sedimentet e gurëzive si dhe prishjet e aparateve lidhur me ato janë zvogëluar , si dhe poashtu edhe riparimet shtesë dhe shpenzimet
  • Për punën e pa ndërprerë të pajisjeve rrjedhëse.
  • Çdoherë vendim i drejtë nëse është e nevojëshme shkallë e lartë e rrjedhjes ( deri 500 l/h me humbje të presionit prej një bari.

Posaçërishte dizajnuar për përdorim në hotelieri, restorante moderne dhe sektorët e aparateve, për instant kafe dhe aparatet për ekspres.

 

2019 Tabela e Kapaciteteve

Informacion shtese

Bëj

Familja e filtrave

Qëllimi i përdorimit

, ,

Konsumi i kafesë

[cf7-form cf7key="povprasevanje_en"]

 


Notice: post was called incorrectly. Product properties should not be accessed directly. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/ascend_premium/woocommerce/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/ascend_premium/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_after_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_output_product_data_tabs, wc_get_template, include('/plugins/woocommerce/templates/single-product/tabs/tabs.php'), product_enquiry_tab_form, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.0.) in /home/fisti/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Purity Quell ST mbushje (mbrojtës)

[cf7-form cf7key="povprasevanje_sl"]