PURITY C50 Fresh

Filtër special për pije të freskëta në rajonet ku uji është shumë i butë. Ky filtër uji shmangë klorin, metalet e rënda, dhe grimcat e imëta nga uji. Më shumë freski në filxhane për kafe nga aparati dhe ekspres aparatet Purity Fresh C50 është posaçërisht i zhvilluar në rajonet me ujë të butë.

 

Madhësia: C50 filtrimi me karbonin aktiv të kapacitetit prej 12000 litra

 

Nuk e largon gurin nga uji !

Več informacij o izdelku

SKU: 1010734 Category:
Update cookies preferences