Glava filtra Purity C z FIKSNIM By Passom 30% ( 3/8 )

Glava filtra Purity C z fiksnim bypasom 30% je ena od možnosti glave filtra za vodni filter Brita Purity C. Bypass omogoča da delno zaobide filter in pretok vode skozi bypass, kar pomeni, da se del vode ne filtrira. V tem primeru je fiksni bypass nastavljen na 30%, kar pomeni, da se 30% vode pretaka skozi bypass, medtem ko se 70% vode filtrira skozi kartuše filtra.

Ta konfiguracija je uporabna v situacijah, ko je potrebno nekoliko zmanjšati trdoto vode, hkrati pa je treba ohraniti nekaj mineralov v vodi. Del vode, ki teče skozi bypass, vsebuje več mineralov kot filtrirana voda, kar lahko izboljša okus in kakovost določenih pijač ali izdelkov. Vendar pa je treba biti previden, saj lahko preveč mineralov v vodi povzroči tudi težave, kot je tvorba vodnega kamna na občutljivih napravah ali izdelkih.

Fiksni bypass se ne more prilagajati in je zato manj prilagodljiv kot dinamični bypass, ki se lahko prilagaja glede na spremenljive potrebe po filtraciji vode. Vendar pa lahko fiksni bypass ponuja dovolj učinkovito filtracijo vode za določene potrebe in ima lahko tudi nižjo ceno kot dinamični bypass.

Več informacij o izdelku

Šifra: 297175 Kategoriji: ,
Update cookies preferences