O podjetju

Podjetje FISTI deluje z vizijo, usmerjeno v ekološko področje in s spoštovanjem narave. Svetujemo vam ter poskrbimo za optimizacijo kakovosti vode in racionalizacijo ravnanja z odpadki. Na slovenskem trgu ter na trgih Hrvaške, Srbije, Makedonije, Bosne in Hercegovine ter Albanije smo prisotni s proizvodi za filtracijo vode BRITA Professional. 

 

Z BRITA profesionalnimi proizvodi se osredotočamo na visokokakovostno pripravo vode za gostinske aparate. S tem dosežemo standardizacijo kakovosti priprave napitkov in živil ter zmanjšanje sestavin, ki povzročajo nastajanje vodnega kamna, kar podaljšuje življenjsko dobo naprav. 

 

V bližini Beograda (Smederevska Palanka) deluje naše podružnično podjetje FISTI Srbija, ki ponuja BRITA Professional izdelke za celotno Srbijo. 

 

V sodelovanju s podjetjem BRAMIDAN iz Danske smo prisotni na trgu z vertikalnimi stiskalnicami, ki omogočajo racionalizacijo stroškov ravnanja z odpadki.

 

Sodelujemo v projektih, ki ponujajo zdrave rešitve za naš planet, osredotočeni smo na trajnostne in okolju prijazne rešitve. S tem pomagamo podjetjem pri obdelavi vode in ravnanju z odpadki, kar ima pozitiven učinek na okolje. 

 

Kot pooblaščeni distributer BRITA smo vključeni v program recikliranja BRITA filtrov za izrabljene filtrirne vložke. Filtre lahko dostavite na naše podjetje ali nam sporočite vaš naslov za prevzem. 

 

Naše poslanstvo je osredotočeno na cilj, da prispevamo k izboljšanju okolja in našega planeta.