Filter BRITA Purity Steam 1200 ST z zaslonom

Oznaka: Orange 

Vsak PURITY filter je sestavljen iz treh delov : Glava filtra, Posode, Zamenljive kartuše.

Purity Steam s svojo sestavo odstranjuje ione, ki tvorijo vodni kamen. Rezultat: delno demineralizirana voda največje kvalitete.
Prava izbira, ki omogoča unikatno ponudbo in vam z preprečevanjem nastajanja vodnega kamna nudi konstantno kvaliteto izdelka čez celotno življensko dobo vaše naprave.
Izkoristite možnost zaslužka, ki vam ga prinaša kapaciteta Purity Steama!

Naloga: Občutljivim napravam z ultra-finim razpršilcem skozi katerega gre para, je potrebno nameniti posebno pozornost.

Tudi najmanjša zapora cevke zmanjšuje kvaliteto končnega proizvoda in jo je potrebno odstraniti, kar povzroča nezaželjene

vzdrževalne stroške. Nalaganje vodnega kamna v komori ima negativne posledice na rezultat peke/kuhanja in zahteva dodatno čiščenje.

Rešitev: Purity Steam filter je bil razvit prav za posebno občutljive dele znotraj peči in omogoča dolgo, zanesljivo in visoko kvalitetno delovanje vaše peči.

Zanesljiva tehnologija filtriranja BRITA sistematično dekarbonizira vodo v treh korakih:

1 Pred filtriranje
Pred filter zadrži grobe trde delce. V nadaljevanju s svojo distribucijo vode, ki se giblje v laminarnem toku, zagotovi optimalno uporabovmesnega filtra, nameščenega v spodnjem toku – neodvisno od sprememb hitrosti pretoka in nihanja tlaka.

2 Zmanjševanje karbonatne trdote
Vmesni filter zmanjšuje karbonatno trdoto, da prepreči usedline vodnega kamna. Tudi zadržuje snovi, ki poslabšajo okus in aromo.

3 Fino filtriranje
Pri končnem filtriranju se zadržijo preostali drobni trdi delci.

Tehnologija IntelliBypass
Edinstvena tehnologija IntelliBypass dovoljuje konstantno hitrost pretoka vode v obvodu, ne glede na volumetričen pretok.

To zagotavlja vedno enako visoko kakovost vode, zlasti v primeru, ko skozi obvod teče manjša količina vode na enoto časa.

Več informacij o izdelku

Šifra: 1002923 Kategoriji: ,
Update cookies preferences