MIKSER I RRJEDHJES 100-700 / 3.4″ NEW

Mikseri i ri i rrjedhjes BRITA modul shtesë siguron qartësi dhe lehtësi më të madhe të  operatorit me BRITA  mbushje filtër (mbrojtës).

Kur është i programuar kapaciteti adekuat i filtërit, BRITA mikseri rrjedhës përllogarit kapacitetin e mbetur të filtërit të juaj të mbushjes (mbrojtësit) ashtu që  regjistron sasinë e rrjedhjes së ujit dhe tregon aty ku mundet lehtë të lexohet.

Mikseri i rrjedhjes është modul shtesë ideal për sitemet BRITA të filtrave me mbrojtës. Memorizimi i 5 mbrojtësve të fundit me periudhat e përdorimit dhe sasinë e rrjedhjes.

Në ekran tregon paralajmërimet dhe konsumin e baterisë.memorja mbetet e ruajtur edhe atëhere kur ndërrohet bateria.

Več informacij o izdelku

SKU: 298905 Category:
Update cookies preferences