Brita Purity C 150 Finest


 

Filtër special i cili përdoret vetëmse për përgaditjen e  kafesë (aparatet  dhe pajisjet ekspres). Ky filtër nga uji e largon gurin, klorin, metalet e rënda dhe grimcat e imëta.

 

2019 Tabela e Kapaciteteve

 

Več informacij o izdelku

SKU: 1017518 Category:
Update cookies preferences