Purity C1000 AC

Filtër special për pije të freskëta në rajonet ku uji është shumë i butë. Ky filtër uji shmangë klorin, metalet e rënda, dhe grimcat e imëta nga uji. Filtëri 10000 L përdoret për pije të freskëta të gazuara, për kafe në avull  dhe në rajonet ku uji është shumë i butë dhe për përgagitjen e ujit të pishëm në kuzhinë nga se me bllokun e karbonit e përpunon ujin, ndërsa në ujë lëshon mineralet të cilat janë të dobishëme për organizmin njerëzor.

 

  • Nuk e largon gurin nga uji !

 

Več informacij o izdelku

SKU: 1002063 Category:
Update cookies preferences