Filter BRITA PURITY C1100 Finest

Filtër special i cili përdoret vetëmse për përgaditjen e  kafesë (aparatet  dhe pajisjet ekspres).

Ky filtër nga uji e largon gurin, klorin, metalet e rënda dhe grimcat e imëta.

Več informacij o izdelku

Category:
Update cookies preferences