Filter BRITA PURITY C300 Finest

Filtër special i cili përdoret vetëmse për përgaditjen e  kafesë (aparatet  dhe pajisjet ekspres).

Ky filtër nga uji e largon gurin, klorin, metalet e rënda dhe grimcat e imëta.

 

Več informacij o izdelku

Update cookies preferences