Makina kafeje me rezervuar uji

AQUAGUSTO FILTER 250 L

Qoftë të jet puna për HoReCa, dmth. për hotelieri, apo për zyrë, Filtëri BRITA Aquagusto  për rezervuare të ujit do të përmirësoj shijen, aromën dhe pamjen e kafesë. Dhe, natyrishtë, kjo ka të bëjë edhe për ekpres dhe kapuçino. Filtëri mund të përdoret gati se në të gjitha aparatet për kafe, dhe i zvogëlon depozitat e gurëve. Ai është jashtëzakonishtë i thjeshtë dhe i shpejtë për përdorim, e përdoruesit poashtu kanë dobi nga sinjali shtesë për zavendësimin e filtërit. Harresa e zavendësimit të filtërit tani është gjë e së kaluarës. Sinjali për ndërrimin e filtërit nënkupton se çdoherë do ta dini kur është koha e duhur për ndërrimin e filtërit. Thjeshtë vendosni  sinjalin për  ndërrimin e filtërit në vendin e dukshëm dhe shtypni butonin fortë.

 

E DOBISHËME PËR JU

 

  • Mund të përdoret në të gjitha rezervuaret konvencionale për ujë: pa përshtatës.
SKU: Aqua Gusto 250L Category:

Informacion shtese

Weight 2 kg
Bëj

Familja e filtrave

Qëllimi i përdorimit

,

[cf7-form cf7key="povprasevanje_en"]

AQUAGUSTO FILTER 250 L

[cf7-form cf7key="povprasevanje_sl"]