Samodejni osnutek

BRITA profesionalni filteri »International Distributor Markets EMEA« janë mbajtur në tetorin e vitit 2023 në Lubjanë me slogani “WDC (Mbrojtja e balenave dhe delfinëve)”.

Me një qasje pozitive dhe prezantimin e noviteteve, jemi të ngarkuar me energji për vazhdimin e bashkëpunimit të suksesshëm.

Update cookies preferences