Glava filtra Purity C z Nastavljivim By-Passom 0-70% ( 3/8 )

Glava filtra Purity C z Nastavljivim By-Passom 0-70% je sestavni del sistema filtriranja vode Brita, ki je namenjena filtriranju vode v profesionalnih kuhinjah in drugih gostinskih objektih.

Nastavljiv by-pass pomeni, da lahko uporabnik ročno prilagodi pretok vode skozi filter. Pretok se prilagaja z odpiranjem ali zapiranjem ventilov na glavi filtra. S tem se doseže različne deleže filtracije vode, od 0% do 70%.

To omogoča prilagoditev filtracije vode različnim potrebam uporabnika. Če je voda zelo trda, lahko uporabnik nastavi večji delež filtracije vode, da se zmanjša količina trdih delcev in mineralov, ki bi se lahko nabrali v napravah. Če pa je voda že mehka, lahko uporabnik nastavi manjši delež filtracije, kar zagotavlja, da se ne odstrani preveč mineralov iz vode.

Glava filtra Purity C z Nastavljivim By-Passom 0-70% je zelo uporabna za gostinske objekte, ki se srečujejo z različnimi vrstami vode. S tem se doseže ustrezna kakovost filtrirane vode, ki je primerna za različne namene, kot so priprava hrane, kava, čaj, itd.

Več informacij o izdelku

Šifra: 297172 Kategoriji: ,
Update cookies preferences