Filter BRITA PURITY Clean 1200 ST Brez zaslona

Kapaciteta pri 10 dH  : 13,067 l

Oznaka: Blue 

Purity 1200 Clean z notranjo sestavo filtra odstranjuje ione, ki povzročajo nastajanje vodnega kamna.

Rezultati : Delna deminiralizacija vode največje kvalitete. Idealna rešitev za profesionalno pranje jedilnega pribora, kozarcev in bele posode. Za vodo z visoko karbonatno vrednostjo in neproblematično sestavo mineralov.

Rešitve: Purity 1200 Clean ima notranjo sestavo polnjeno tako, da nudi dolgoročno zaščito pred nastajanjem vodnega kamna v vašem pomivalnem stroju in na vaši posodi. Visoki stroški servisiranja in zastoji delovanja pomivalnega stroja so z uporabo filtra Purity Clean stvar preteklosti. Dodatno pa uporaba Purity Clean filtra zmanjšuje porabo energije za segrevanje vode.

Naloge: Visoka stopnja karbonatne trdote v vodi povzroča nastajanje vodnega kamna, ki se tvori na vitalnih delih pomivalnega stroja. Rezultat so visoki servisni stroški in nenazadnje nezadovoljne stranke, saj kvaliteta pomite posode ne izpolnjuje njihovih pričakovanj.

BRITA System demineralizira vodo treh korakih:

1 Predfiltriranje
Predfilter zadrži grobe delce. Poleg tega porazdelitev vode zagotavlja optimalno uporabo filtra celo življenjsko obdobje.

2 Zmanjševanje karbonatne trdote
Vmesni filter zmanjšuje karbonatno trdoto, da prepreči nastajanja vodnega kamna.

3 Fino filtriranje
Pri končnem filtriranju se zadržijo preostali drobni trdi delci.

Tehnologija IntelliBypass:

Edinstvena tehnologija IntelliBypass dovoljuje konstantno hitrost pretoka vode v obvodu, ne glede na volumetričen pretok. To zagotavlja vedno enako visoko kakovost vode, zlasti v primeru, ko skozi obvod teče manjša količina vode na enoto časa.

Tabele kapacitet filtrov

 

Več informacij o izdelku

Šifra: 292083 Kategorija:
Update cookies preferences