Purity C Steam

Madhësitë - C500, C1100

 

Filtër special përdoret vetëmse për furrat konvencionale. Ky filtër shmangë nga uji gurëzit e ujit, klorin, metalet e rëndadhe grimcat e imëta. Preferohet për aparate me avull dhe furra të madhësisë së mesme.

Në 10, filtrat KH: 4675 – 7907 L,

2019 Tabela e Kapaciteteve

 

Več informacij o izdelku

SKU: 1023328 Categories: ,
Update cookies preferences