Showing all 2 results

 • Purity C1100 Finest

  Filtër special i cili përdoret vetëmse për përgaditjen e  kafesë (aparatet  dhe pajisjet ekspres). Ky filtër nga uji e largon gurin, klorin, metalet e rënda dhe grimcat e imëta. Në 10 KH, filtron  6000 L, për çka i preferohet  shumicës së konsumatorëve  (e.g prej  1 kg<% kafesë).

   

  2019 Tabela e Kapaciteteve

   

 • Purity C500 Quell ST

  I shkëlqyer për kafe dhe ekspres aparate, për pije të nxehta e të freskëta dhe për furra shumë të vogla konvencionale. Ky filtër e largongurin nga uji, klorin, metalet e rënda dhe grimcat e imëta. Për shkakë të  bajpasit unik ju mundësohet që të përgaditëni vazhdimisht ujë të pijshëm kualitativ, pavarësisht nga regjioni dhe kualiteti i tij i ujit. Në 10 KH, dhe  bajpasin në 40%, filtron 6800 L, për çka i preferohet konsumatorëve më të mëdhenjë (e.g. prej 1 deri në  2 kg të konsumit të kafesë për një ditë).

   

  2019 Tabela e Kapaciteteve